Smink party

Hej alla glada!

Idag så åkte jagb bil till skolan med datanissens tjej, hon var duktig o köra och körde bara 80 på 50 väg, vi var lite sena eftersom det tog ett tag för henne att väcka datanissen.

Jag kan konstatera att det inte var urtråkigt på biblioteket men det var roligare på veterinärstationen.

Nu när jag kom hem hade jag tänkt jobba lite med min kemi, sen insåg jag att blocket var i skolan så jag tar hem den imorrn, när jag inte kunde jobba kemi tänkte jag jobba matte, men jag har inte hittat min linjal, så nu sitter jag här istället...

Idag har jag ätit en lussebulle och det var gott ikväll blir det "smink party" så sov så gott :D

Over and out

Luggis

Söndag

Goddag kära läsare!

Är det inte helt underbart ute, klockan är snart åtta óch det är inte mörkt ännu =)! Vaknade klockan kvart över elva, sommartid i morse av att pappa ropade. Då gick jag upp och kollade på klockan här uppe som då visade kvart över tio och trodde att klockan var kvart över tio. så blev jag helt förvirrad tills vi var ute och red och jag insåg att ingen hade ställt om den klockan.

Haha, så kan det gå ;). Annars har det inte hänt så mycket idag, har sms:at med en kompis typ hela dagen eftersom hon precis har skaffat 3 och vi sms:ar gratis till varandra.

I morgon blir det prao igen, på veterinärstationen den här veckan. Det ska bli kul, får se vad jag får göra =D.

Vi ses och hörs!

// Plumkin

LeAnn Rimes- Something gotta give

Jenny's got a job, a cat named Jake,
31 candles on her birthday cake
Next year

Thought by now she'd have a man
Two car seats and a minivan
But it still ain't here (hey!)

She's been lookin' for Mr. Right so long
But all she's found is Mr. Wrong
That's the pitts

She's drawn a line that she won't cross
Her and time are facing off
She says something's gotta give

Something's gotta give me butterflies
Something's gotta make me feel alive
Something's gotta give me dreams at night
Something's gotta make me feel alright
I don't know where it is
But something's gotta give

Friday night she had a date
Cell phone junky a half hour late
That's the biz baby

She's riding out the twists of fate
She's had all that she can take
She says something's gotta give

Something's gotta give me butterflies
Something's gotta make me feel alive
Something's gotta give me dreams at night
Something's gotta make me feel alright
I don't know where it is
But something's gotta give

I swear
There's got to be a meant to be for me out there
Somewhere someday
I'm gonna find someone, somehow, someway

Jenny's got a job, a cat named Jake,
31 candles on her birthday cake
Next year

She thought by now she'd have a man
Two car seats and a minivan
She says something's got,
Something's got,
Something's gotta

Tårta

Hej alla glada!

Idag har varit en riktig mysdag, vaknade ungefär vid halv 11 hos mormor, ja, inte hos mormor, men i hennes hus i alla fall, det var jätteskönt o bara kunna ligga i sängen utan att gå upp, efter det åt jag frukost och plinka lite på pianot, kul kul.

Igår var det ju final av Let's Dance, jag hejade på Magnus men Lailas showdans var ju väldigt vacker, men Magnus var bäst och Magnus vann, vilka håller med mig?

Idag, efter många men och tjat från mig så ska mamma baka en tårta!

Tårtan består av en marängbotten med rice crispies o sen någon god chokladkräm o sen ett lock av maräng, det är verkligen jättegott!!!

Har just insett att Britney Spears är ganska bra, hennes låtar är bra och rösten är fin!

Om ett tag så ska jag bli guldlock :)

Over and out

Luggis

If U seek amy - Britney Spears



// Plumkin

Torsdag

Torsdag idag, det visste ni inte va? Haha, ja, jag var i alla fall på konditoriet idag också. Var nere i bageriet någon timme, men annars var jag uppe i cafet. Sedan på eftermiddagen så kom Luggis som en liten glad överaskning och hälsade på =).

Ush vad kallt det är ute nu, kom precis in från stallet. Trodde att våren var här nu men idag märks det inte. Fast den kommer väl snart =) Snart är det ju tid att ställa fram klockan eller ska man ställa tillbaka den? Ne man ska ställa fram den, haha! Ja, det betyder väl då att man får sova en timma  *tänker* ... längre...? Jo så måste det bli.

Jag har fortfarande den där jobbiga låten som jag inte kan lyssna på för jag inte vet vad den heter på hjärnan! Gaah, måste ta reda på vad den heter snart! x)

Vi ses och hörs

// Plumkin

Torn-Natalie Imbruglia

I thought I saw a man brought to life
He was warm, he came around like he was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldnt be that man I adored
You dont seem to know, dont seem to care what your heart is for
But I dont know him anymore
Theres nothing where he used to lie
My conversation has run dry
Thats whats going on, nothings fine Im torn

Im all out of faith, this is how I feel
Im cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
Im wide awake and I can see the perfect sky is torn
Youre a little late, Im already torn

So I guess the fortune tellers right
Should have seen just what was there and not some holy light
To crawl beneath my veins and now
I dont care, I have no luck, I dont miss it all that much
Theres just so many things that I cant touch, Im torn

Im all out of faith, this is how I feel
Im cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
Im wide awake and I can see the perfect sky is torn
Youre a little late, Im already torn. torn.

Theres nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
Thats whats going on, nothings right, Im torn

Im all out of faith, this is how I feel
Im cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
Im wide awake and I can see the perfect sky is torn
Im all out of faith, this is how I feel
Im cold and Im ashamed bound and broken on the floor
Youre a little late, Im already torn

Onsdag

Men se godag alla glada ;)

Till skillnad från Luggis så har jag inte ätit en enda våffla idag ;O! Haha. Dagen började i alla fall med att jag vaknade (konstigt va) och kände mig ovanligt trött. Jaja, vaknade i alla fall till lite när jag åt frukost. Sedan var de bara ut i kylan och knalla till konditoriet. När jag kom fram dit berättade de att jag skulle vara nere i bageriet idag. Så jag tog på mig ett förkläde och gick ner dit. Fick börja med att göra kakor, hallongrottor för att vara exakt ;). Jaja, tiden gick iaf ganska snabbt fram till det var dags för fika. Då smsade Luggis och ville att jag skulle gå till ica och handla drickyogourt. Som ni kanske nyss läste i Luggis inlägg så kunde jag dock inte gå ifrån ;) Ja, sedan fortsatte bagarna att baka och jag fortsatte att hjälpa till med de enkla grejorna fram till 11 någon gång då jag gick och åt. Sedan tillbaka till konditoriet igen men då hade alla bagare gått hem så då fick jag vara uppe i cafet. Fanns dock inte mycket att göra eftersom det var ovanligt lite kunder. Jaja, sedan gick jag hem vid ett-tiden.

Ni anar inte hur ont mina fötter gjorde när jag kom hem. Antagligen för att jag  har stått upp hela dagen. När man är i skolan så sitter man ju mest av tiden. Men jaja, nu sitter jag här och lyssnar Until We Bleed, ni vet låten från  "i taket lyser stjärnorna". Riktigt bra faktiskt. Har dock en annan låt på hjärnan, en låt som jag irreterande nog inte vet vad den heter! Gaah!

Vi ses och hörs!

// Plumkin


Våffeldan

Hej alla glada!

Har ni ätit mycket våfflor idag? Det har jag, eller i alla fall 1:) Praoar ju på en veterinärstation och de gjorde våfflor.

Idag skulle jag ha hängt med Ungerska veterinären till Skoltrött, så jag skulle antagligen inte hinna äta lunch på skolan, skulle ju spela flöjt till 11.10 o han sa att han nog han vänta på mig.
Det var lite irriterande,det här med maten eftersom jag hade tänkt ta med mig en drickyogurt men sen beslöt att jag skulle hinna äta. I alla fall så ringde jag till datanissen och bad honom lämna min drickyogurt, men det hann han tydligen inte, sen sms jag Plumkin men hon kunde inte gå ifrån...
Typiskt tänkte jag men sen så hörde jag med min superbraiga hörsel, att Portogisiska veterinären ville ha glass, jag satt och samlade mod och klämde ur mig, att jag kunde köpa glass, då skulle jag ju komma iväg till ica o kunna köpa en ny drickyogurt, smart tänkt va?

När jag väl var inne på Ica så hämtade jag en drickyogurt och sen skulle jag välja vaniljglass, han ville inte ha något med "fejk" vanilj så jag köpte en med vaniljstänger, sen insåg jag att han antagligen ville ha tillbaka det som blev över så röd om kinderna så frågade jag om jag kunde betala dem som två varor, vilket jag kunde, jag tog två fryspåsar och knöt ihop dem för att sedan traska tillbaka.

Jag satte på min musik, Leave out all the rest-Linkin Park, bra låt, men när jag gick över snön så insåg jag att den tystnade, när jag spetsade mina superöron så hörde jag att det lät från snön, så jag, mitt nöt hade tappat mobilen i snön, tog upp den o den funkade, när jag kom in så stekte skånska vererinären våfflor och dessa åt jag med drottningsylt.

Chefen hade lämnat en halv våffla på tallriken men när skånska veterinären tog den så sa han: "Stopp den är min" varav S Vet. hoppade till o sa förlåt, men då förklarade chefen att han bara skojade, man måste uppleva det för att förstå.

Sen åkte jag och spelade, när jag var klar så skyndade jag mig tillbaks till kliniken där jag fick göra att Ungerska veterinären inte var tillbaka än, typiskt på lunchen tänkte jag men satt mig ner och mumsade på min substitut mat, efter ungefär en timme så sa chefen till mig att U Vet. antagligen hade glömt mig, tack säger man bara, då hade jag köpt en drickyogurt och missat min goda gulaschsoppelunch och så var han inte där, han hade glömt mig, grrr.

Sedan rullade allt på, vid sista besöket så var det en kvinna som frågade om jag läste till veterinär, när jag svarade att jag bara gick i 8:an så sa hon: "Oj, jag trodde du läste i Skara eller något sånt" Man tackar man tackar, hur gammal är man egentligen om man läser till veterinär i Skara?

Over and Out

Luggis

Tisdag

Tjoho alla!

Har inte skrivit på ett tag nu  men sådan tur är så har Luggis varit duktig och skrivit!

Haha, ja vi har iaf prao nu. Denna vecka är det bageriet för mig och nästa vecka blir det veterinärstationen. =) Ganska skönt att praoa faktiskt, nu finns inte så mycket att göra på bageriet så det blir lite långtråkigt ibland men annars är det roligt.

Btw, har nyss upptäckt att jag har gratis sms =D! Ingen aning varför, kanske är den där julklappen från 3 som fortfarande gäller!? Well, jag klagar inte, får se hur länge det varar ;)

Vi hörs snart igen, ska försöka att inte vara lika seg på och skriva ;P

// Plumkin

Oo, jösses glömde att jag ska spela snart, får ta och skynda mig! ;)

Bra låt med Mcfly

http://www.youtube.com/watch?v=JO0TaklyF7U&feature=related

It's only been a day
But it's like I cant go on
I just wanna say
I never meant to do you wrong

And I remember you told me baby
Somethings gotta give
If I cant be the one to hold you baby
I don't think I could live

Now I'm so sick of being lonely
This is killing me so slowly
Don't pretend that you don't know me
'Cause thats the worst thing you could do!
Now I'm singing such a sad song
These things never seem to last long
Something that I never planned on
Help me baby I'm so sick of being lonely

The stuff is in my house
So many things I cant ignore
Your coat's still on the coach
Your photos on my freezer door

And I remember you told me baby
Somethings gotta give
If I cant be the one to hold you baby
I don't think I could live

Now I'm so sick of being lonely
This is killing me so slowly
Don't pretend that you don't know me
Thats the worst thing you could do!
Now I'm singing such a sad song
These things never seem to last long
Something that I never planned on
Help me baby I'm so sick of being lonely

I am so lonely

And I remember you told me baby
Somethings gotta give
If I cant be the one to hold you baby
I don't think I could live

Now I'm so sick of being lonely
This is killing me so slowly
Don't pretend that you don't know me
Thats the worst thing you could do!

Now I'm singing such a sad song
These things never seem to last long
Something that I never planned on
Help me baby I'm so sick of being lonely

I am so lonely
I am so lonely...

Rent rum tjoho

Hej alla glada!

Nu sitter jag vid datorn igen, har en kompis som stör sig på om man skriver data, så nuförtiden skriver jag dator, stör ni er på det?

Just precis nu så blev jag super duper sugen på att spela the sims 2, det är ju bara så roligt :D

Som ni märker så skriver jag inte särskilt bra och det beror på att jag inte vet vad jag ska skriva om :S

I Fredags var jag, Plumkin o Stalkern ute på stora stan och shoppade lite, efter det var det dags att gå på premiären av:
"En shopaholicks bekännelser", den var väldigt bra, rekomenderas att se :)

Igår åkte vi till några av mammas o pappas vänner, det var också kul, satt o spelade "på andra sidan häcken" med deras 7-åring ;P

Nej nu tar sims begäret snart över!

Over and out

Luggis

Bra låt! =D

Håkan Hellström, Nu kan du få mig så lätt

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på någooot

(hoppats på något, A-ha)

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få-å-hå mig

Lura mig
nej,nej
vad folk än säger

Solsemester

Hej alla glada!

Kom just på att jag inte berättat hur min solsemester var...

Det här med att bli brun gick väl sådär, jag låg och stekte mig varje dag men ändå så blev ma mére et mon pére brunare än mig, typiskt!

Det andra som slog mig när jag gick där var att alla snygga killar är upptagna, typiskt igen.

Vi åt på olika resturanger, men bäst var mama Lucia, det var smaskens :D

Den 14:e fyllde jag 15 år, tack den som kommenterade grattis, ni andra skärp er, nej, skojade bara, men när jag fyller 16 då ser ni till att säga grattis alla va?

Nåja, min 15:onde födelsedag kunde också blivit min sista, vi badade för sista gången i havet och det var ganska roliga vågor, plötsligt kommer en jättevåg emot mig och jag tror att det ska gå bättre om jag dyker under den, men det gjorde det inte, jag fick den på nacken och rullade runt i sanden, har fortfarande kvar sand i håret trots att det tvättats noga, när jag låg där under vattnet hann jag tänka: Jag vill inte drunkna på min födelsedag och till sist kom jag upp och pappa fånga upp mig, jag tror tyvärr att jag var lite oanständig, men det brydde jag mig inte så mycket om, de badade ju för guds skull topless där, svårt att veta vad man skulle kolla....

Nu är jag trött o ska äta popcorn  med nonstop,. det är jättegott, smaka det!

Äter ni också någon blandning som andra rynkar på näsan åt? Tveka inte att dela med er av denna säkert delikata rätt!

Over and out

Luggis

Stockholms resan

Hejsan alla glada!

Nu sitter jag i mitt extremt stökiga rum, borde verkligen städa, men det känns inte särskilt lockande.

Stockholm var härligt, teatern var ytterst bra och gulaschsoppan ska vi bara inte tala om, mums :)

Teatern hette "De muntra fruarna i Winston" utav *trumvirvel* William Shakespear

Handlingen gick i det stora hela ut på att två fruar skulle skoja med en adelsman som hade skrivit kärleksbrev till dem båda! De bestämde sig för att straffa honom och få honom utskämd, vilket de lyckades ganska bra med, första gången han skulle träffa en av dem så blev han utkörd i en tvättkärra och sedan iknuffad i vatten, andra gången så fick han klä ut sig till kvinna och ta emot stryk från Mrs. Fords man.

Det var väldigt roligt att åka buss, Plumkin och jag satt ganska långt bak och så var det några nior som drog "skämt"?

Typ som de här:

1. Du står i ett rum med fyra väggar, vilken färg har väggen på höger sida?

2. En kille håller i höger hand en nyckel, i vänster en flaska, vad har han i fickan

3. En kille håller en nyckel i vänster hand, vad går nyckeln till?

4. Du går in i ett rum med en massa glaskulor, risken att du ramlar är 12%, hur många kulor finns det?

5. Du står i mitten av en tunnel, hur lång är tunneln?

Tror ni er veta svaret? Gissa hej vilt! Så kommer de rätta svaren imorrn!

Det var knappt någon som gissa rätt och då stönade de och sa "men det är ju sååå logiskt"
Plumkin och jag fattade ingenting, imorrn kommer lite roliga gåtor :D

Over and out

Luggis