Tävling =)

Hello

kom just hem från lockenkil, va ock tävla...=) Första klassen gick inte bra men andra gick helt okey =D Blev dock inte placerad x)

Visst är det skönt ute nu, finally sommar =). Fast det var lite varmt att rida, man var tvungen att ha långärmat på sig så jag fick ha dubbla tröjor.

Annars har det inte hänt så mkt, sorry att jag inte är så aktiv här i bloggen men wtf vi har bara en läsare så 8D.

Bye

Plumkin

R.i.p Michael Jackson







// Plumkin

Michael Jackson död

Hej alla glada!

Baksmällan var jättebra :D

Vad chockad jag blev när jag lyssnade på radio idag och hörde att Michael Jackson var död, känns jätte konstigt ju, personligen så tyckte jag väl att alla hans operationer var lite konstiga, men låtarna och hans röst är ju så fantastiska, älska hans röst :P

R.I.P Michael Jackson

Over and out

Luggis

Baksmällan

Hej alla glada!

Idag blir det till att först äta något, sola o sen åka in till stan och gå på bio: Baksmällan....

Hoppas att ni har det bra :D

Over and out

Luggis

Uppdrag

Hej alla glada!

Nu har jag utfört en liten del av mitt uppdrag, jag har blivit lite brun om armarna, bara resten av kroppen kvar nu:P
Önska mig lycka till :D

Over and out

Luggis

Utkast: Hej =) ...

Hej =)

Bloggen är lite död nu när det är sommarlov. Sitter inte likamycket vid datorn som vanligt, konstigt nog...;P

Midsommar imorrn

Hej alla glada!

Imorrn är det midsommar, vad ska ni göra då?

Over and out

Luggis

Soooommarlooooov!!!!

Sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov!!! :D:D:D:D

// Plumkin

Sommarlov

Hej alla glada!

Bloggen kommer antagligen stå stilla ett tag eftersom det är SOMMARLOV nu....

Ha ett bra sommarlov allihopa:D

Over and out

Luggis

Försov mig

Hej alla glada!

Idag har jag upptäckt den hemska sanningen om att försova sig, jag vaknade nämligen klockan 08.00 av att hockeyn ringde och undra var jag var (vi börjar 07.50) Eftersom jag var nyvaken så var jag inte så smart, tänkte väl: "kom igen, klockan är bara halv sju, men så kollade jag upp på klockan och såg att den var 08.00, snacka om panik, la på luren ser att min frukost är framdukad, springer in på toa, välter ner allt smink, struntar i det och sen ut igen, springer till våran telefonskvallra och ser att mamma inte har ringt, triumf! Det var inte mitt fel. Cyklar till skolan och börjar sjunga/spela.

Lite senare så ringer jag mamma och frågar varför hon inte väckte mig, varav hon säger att det gjorde hon visst och att jag lovade att jag skulle gå upp, man kan väl säga att hon var lite sur på mig.
Jaja, efter ett tag så kommer jag på att jag inte minns något från morgonen, sedan så får jag ett sms att jag ska gå till lindex innan jag ska klippa mig, jag fattar inte vad jag ska göra på lindex, men efter ett till samtal till min kära moder så får jag, efter att hon har retat mig ett tag, svaret på det....

Over and out

Luggis

Trött

Hej hej =)

Sista veckan i skolan nu! På onsdag ska vi städa skåp och kolla på fotboll, på torsdag är vi lediga och på fredag SLUTAR VI! Jippie, haha, sedan ska vi bara komma tillbaka nästa år och gå ut nian också x). Jaja, det är i alla fall ett långt och skönt lov innan det 8). Fast vädret är inte precis somrigt, hade vinterjackan till skolan idag...??

Blev en väldigt flum dag idag, har inte några vanliga lektioner längre. Fick kolla på film och få reda på betygen. Sedan mitt på dagen så fick vi en håltimma. Då åkte vi hem till oss och körde det där elspelet när den som trycker sist får en stöt. Haha, jösses jag fick typ tio stötar. X).

bye bye

Plumkin

Kattungar

stress

Hej alla glada!

Idag har det varit en skön men lite stressig dag, ikväll ska jag åka och titta på kattungarna, bild kommer

Over and out

Luggis

Rabarberpaj

Hej alla glada!

Idag är det Sveriges nationaldag och jag har bakat en rabarberpaj, jag säger bara en sak, om pajen smakar lika gott som smeten gjorde så kommer jag se ut som ett litet klot ikväll :D

Studenten igår var rolig och alla jag kände(och alla andra) var så fina....

Nu ska jag ta ut pajen och spela sims :D

Over and out

Luggis

Sovmorgon!

Hej hej!

Sovmorgon idag, börjar tio så jag kanske borde dra snart men jaja ;) ett litet inlägg hinner man alltid med. Sitter här och lyssnar på beautiful med Eminem.  Ojj, nu ropar mamma måste dra! Jösses vilket kort inlägg x)

bye bye

Plumkin