Söndag

God kväll!

Kom precis in, visst är det jätteskönt väder ute! Det var cirka 20 grader i förmiddags.

Idag har det inte hänt så mycket så jag har inget att skriva om ;P. Men i morgon är det i alla fall skola. Sedan nästa helg så är det majtävlingar på örsta så då ska vi nog vara där och hjälpa till några dagar =).

Bla bla bla, jösses vilket tr¨åkigt inlägg ;P Lägger in lite roliga bilder så blir det bättre 8D


Hahahaha x)


Haha, garvade som *** första gången jag såg!


Ett skyddsombuds mardröm x)


Sissta bilden...;P x)

Torsdag

Yeeay, grattis Luggis :D. Hon har nu laddat upp sin första bild =)

Ush ush, jag borde inte skriva här. Har nämligen en upsats som ska vara klar i morgon, hehe, alltid sent ute.
Nej, men nu börjar den faktiskt bli klar. =)

Kom för övrigt hem för cirka tjugo minuter sedan. Har varit i ishallen sedan halv sex. Imorgon blir det konsert... =) Galaklädd ska man vara också, fick sticka till Lindex på lunchrasten för att köpa strumpbyxor. Luggis skulle ha följt med men så hörde de ett ryckte om att biblioteket delade ut böcker helt gratis och stack iväg direkt x)

Ne, nu måste jag verkligen fortsätta med upsatsen så att jag kan gå och lägga mig snart... =)

Plumkin!

Jag lyckades, där ser du Plumkin jag är lite tekniskt i alla fall :)

Otur

Hej alla glada!

Idag måste det ha varit min otursdag, slutade skolan vid 2 och åkte sedan upp till stallet direkt för att mocka, hade alltså skolkläder på mig men det var inga problem tänkte jag, det finns ju ett par gamla för stora stövlar i stallet.
När jag kom dit kunde jag konstatera att visst, det fanns stövlar, men de var typ två storlekar för små, aj sa tårna.
Sedan skulle jag fylla på vatten o fyllde på lite för mycket, blev blöt på byxorna och det höll på att rinna ner i fickan där mobilen låg, men jag räddade den :)
Sedan när jag cyklade hem så kom jag ihåg att jag hade choklad i väskan, tog upp den och åt en bit, sen började jag cykla och allt gick bra tills jag skulle ta en till bit, då tappade jag den :(
Vad kan mer gå fel? Kanske ska snubbla på några sladdar ikväll?

Over and out

Luggis

Coldplay - talk

Bra låt!! =D


// plumkin

Måndag

Hej alla = )

Har inte skrivit på ett tag nu, (Luggis har klagat).  Det har inte hänt så mycket ändå, var på "disco" i fredags och dansade tillsammans med Luggis och några andra... =) E ville inte dansa, hon tyckte nog musiken var för hög ;) Som Luggis nyss skrev så missade vi tåget hem som gick 11.16 med typ 1 minut så vi fick sätta oss på centralen och vänta i ca 40 minuter... ;) 
Ja, sedan var det en ovanligt lugn helg och nu är det måndag. Gillar inte måndagar, då har man hela veckan med massor av läxor och prov framför sig. Men jaja, har iaf tagit ledigt på fredag då vi ska spela. Har bara ett litet problem, man ska visst ha "galakläder" på sig, och jag som hade tänkt ta jeans och en t-shirt;) haha, vi får se hur det blir.

Nu borde jag egentligen börja skriva på so:n eller förbereda mig inför uppsattsen på onsdag eller kanske göra franskläxan eller plugga till biologiprovet. Som sagt, hatar måndagar 8) Pluss att jag verkligen stör mig på designen som vi har nu, ska fixa den jag lovar 8)

// Plumkin

Dansa

Hej alla glada!

Kan bara tala om att det inte är särskilt smart att gå på disco i 5 cm höga klackskor som man bara har använt 2 ggr förrut, det bli aj aj för fötterna.

Dagen började med ett svenskaprov i skolan som var konstigt, sen åkte man in för att se en isshow som var väldigt rolig och bra, påtal om roligt, jag måste ha sett rolig ut eftersom jag hade jacka, överdragsbyxor och sedan mina klackskor.

Sedan var det dags att åka till folkets hus, fick vänta ett tag på Plumkin o Stalkern men efter ett tag så kom dom och  efter det så fick vi blåsa i ett alkoholtest, kan bara upplysa att jag inte hade någon alkohol i kroppen.

När man kom in så var det värsta härliga dunket, Plumkin måste ha blivit lite avdomnad för hon protesterade inte när jag bad henne lägga min mobil i fickan, yes :)

Sedan var det dags att börja dansa, det var jättekul eftersom man inte kunde se löjlig ut eftersom alla dansade ungefär likadant.

Jag trivdes som fisken i vattnet förutom mina värkande fötter, Luggis tyckte det var helt okej, i alla fall "dans duellen"
Stalkern tyckte det var för högt så vi gick därifrån tio över 11.

När vi kom till stationen så såg jag att det tåget som skulle ha gått fem över elva var försenat så det stod på perrongen och vi kom på att vi kunde ta det tåget istället för det som kom 5 i tolv, sagt och gjort, jag köpte biljett och sedan väntade jag på stalkern, stalkern råka trycka fel första gången o sedan fick hon inte igång den igen och plötsligt hade tåget gått och då minsann funkade biljettatomauten.

Jag kom hem och var hungrig så jag åt lite kräm pch drack ett glas cola, tips: Drick inte cola på fastande mage, det svider.

Over and out

Luggis

Utvecklingssamtal

Hejsan alla glada!

Idag har det varit en ganska skön dag, har typ inte gjort något på lektionerna eftersom jag var klar med det mesta, på slöjden syr jag en cool klänning :)
Hade inte tänkt jobba något på So:n heller, men så var Eritee snäll o lämna ut sitt lösenord till mig så att jag kunde syssla med lite forskning om kyotoavtalet, man tackar man tackar :D

Sedan har jag haft utvecklingssamtal, skulle lämna in min j*vla kemiuppsats och upptäcker typ 30 min innan vi ska gå att jag tydligen inte hade skrivit klart allt, pust, skrev i alla fall klart det och kom plötsligt ihåg att min käre fader kanske hade laddat över fel fil så jag kollade på hans dator och mycket riktigt, där låg den j*kla uppsatsen, sedan blev det till att skynda sig ner och lyssna, vi ska få ny lärare i matte/No, hoppas det inte blir egypten, inget om om egypter men personen i fråga hade bara bott i Sverige i några år...

Nej nu ska jag ta o kolla vad Plumkin har skrivit för inlägg medan jag har varit borta!

Over and out

Luggis

Rolig bild

Hahaha, garvar varige gång jag ser den här bilden!



// plumkin

Glad påsk

Glad påsk på er allihopa! =)

Ny design

Som ni ser så har jag mixtrat lite med designen *moahaha*. Den är inte riktigt klar ännu men den börjar väl i alla fall se okey ut...=)
// Plumkin

The killers - spaceman



//plumkin

God eftermiddag

Hej på er, båda våra läsare 8)

Är äntligen tillbaka hemma efter tre dagar på örsta med Pricken. Det var ganska kul faktiskt, tränade fyra pass under hela lägret. Pricken kändes jättefin!

Första kvällen var något flum, då jag satt och sms:ade med Loppan som satt precis bredvid. Vi har nu kommit på ett eget ord, "korres" som kan betyda vad som helst beroende på när man andvänder det 8D. Haha, men sen gick vi i alla fall och la oss ganska tidigt. Så precis när alla hade släckt lamporna och försökte sova så började tre stycken personer att asgarva. Sedan skulle de inte sova för det var mörkt osv så det tog ett bra tag innan de äntligen tystnade.

Sedan andra natten så skulle några andra hämnas på dem och skulle inte sova. Så Loppan och jag satte oss upp i sängen och började köra ramsor x) Flum flum, fast sedan skulle vi upp klockan sju morgonen därpå och det var inte lika kul 8D.

Jaja, nu är jag äntligen hemma och har duschat av mig lite. Sitter här och lyssnar på musik och skriver här 8D
Vi ses någon annan gång!

Bye Bye!

// Plumkin


Städdag

Hej alla glada!

Idag har varit en ganska jobbig men endå? ändå? rolig dag.

Morgonen började med att jag drömde en dröm, jag och mamma var med på någon utflykt uppe i fjällen tror jag, och plötsligt kom det en massa änder emot oss, alla började springa och jag också, men jag ramlade och bad mamma hjälpa mig upp, det gjorde hon inte, jag tittade bakåt och såg att änderna hade blivit gäss, plötsligt hjälpte mamma mig upp, men sedan ramlade hon på mig så att mitt ansikte trycktes ner i snön, sen sprang vi upp på ett däck och började dansa.
Plötsligt utbrister guiden som hade en hund med sig: Nu får vi lite mer underhållning, varav han pekar mot ett ställe i skyn där en hundätande fågelhund flyger, fågelhunden ser ut som en hund med vingar och när den kommer emot oss så springer jag och gömmer mig under något med tak, plötsligt hör jag en duns på taket och vaknar med hjärtat i halsgropen...

Det var enligt mig en läskig dröm :/

Sedan åkte jag iväg på städdag, hade egentligen tänkt stanna hemma så när Plumkin frågade om jag ville åka med dem så svarade jag att jag inte visste om jag kunde, fast mina planer gick åt pipsvängen när brun utan sol frågade om jag ville åka med henne, dansnissan, hon skulle redan hämta upp räddharen så det var inga problem att plocka upp mig med, typiskt, fast det blev ganska kul endå? ändå? De sa att mitt hår var fint, Hoppetossan hade lockat det igår, då blev jag glad:)

Väl där så stod jag och skurade i vårt domartorn och seketeriat, fanns en hel del döda flugor o getingar, isch, när jag var i seketeriatet så blev jag efter ett tag övergiven då började jag lyssna på musik, när jag stod där och sjöng för mig själv så stack plötsligt Plumkin fram huvudet och skrämde mig, aja baja!

Sedan tvättade jag fönster medan Plumkin o Stalkern sysslade med att kasta Plumkins mobil istället för att jobba, leken slutade när Stalkern skulle kasta mobilen till mig som inte var beredd på ett så hårt skott, mobilen flög i väggen o Plumkin lade undan den, sedan stod jag och hoppade för att nå längst upp och det måste ha sett väldigt kul ut o dansade lite.

Stalkern lekte med ett spö och jag tog det och sa att hon skulle hämta en kvast så att jag kunde städa upp efter henne innan dansnissan fick spunk över sitt nysopade golv, det var två stora sandhögar.
Funkade nästan tils stalkern insåg att jag inte skulle slå henne, då började hon jaga mig och när jag stannade, kom på att jag faktiskt hade övertag så lyckades hon ta spöet, klubbchefen såg oss och vi fick bära tunga grejor...

Just nu sitter mamma och läser min kemiuppsats, den blev ganska lång, närmare bestämt ungefär 50 handskrivna sidor, nu ska den bara skrivas rent, gör nog det uppe i norr, ska åka till min farmor o farfar med datanissen.

Jag är lite små sur just nu för jackan jag ville ha fanns inte i den färg jag ville ha, bara i tråkigt beige o svart, jag ska ha en blå, men Pulvret ska kolla efter det i Göteborg :)

Over and Out

Luggis

Äntligen Fredag

Hej alla Glada!


Plumkin is back on track ;) Sitter här och lyssnar på Tokio Hotel, by your side, på piano. Låter kanske konstigt men den är jättebra! Jaja, min dator är i alla fall jätteseg, har ingen aning om varför. Så vi får se hur det går att posta det här senare...


Jaja, i morgon ska jag i alla fall på städdag med ridklubben. Luggis hade nästan tänkt att dissa oss där ett tag men sedan bestämde hon sig för att följa med endå... ;) Det blir väl till och bära massa tunga hinderstöd och köra undan massa stora grenar som vanligt. Sedan ska vi troligen på läger på påsklovet också...=)


Nu har vi haft den sista veckan med praktik också. Att vara på veterinärstationen var faktiskt riktigt intressant! Fast konstigt nog så är jag inte alls lika sugen på att bli veterinär nu som jag va innan vi praoade. Bagare är jag inte heller så sugen på att bli, nu efter att ha praoat på bageriet. Hm, jaja vi får väl se vad det blir, det är ju ett tag kvar innan man måste välja. ;)


För övrigt så glömde jag att ta med mina kemi-saker och mina so-saker hem så nu kommer jag inte kunna plugga på hela lovet. Haha, hade varit helt okey om de inte skulle vara inlämnade typ veckan efter lovet! Vi får se vad jag gör, min syster har ju en kemi bok här hemma i alla fall så jag kanske snor den ;).


// Plumkin