Baby loves to dance in the dark

FREDAG idag! Fast jag jag får inte sova i morgon, ska upp till örsta och hjälpa till på maj-tävlingarna....:) Vi ska bara hjälpa till en dag dock, Luggis är där alla tre. Men vi lyckades självklart pricka in den dagen det ska regna, haha!

Aja, nu ska jag försöka läsa lite i flugornas herre (kommer aldrig gå) innan vi drar ner till brasan... Valborg idag ju. :)


Vill vill vill


Franskaprov

Hm, jag orkar inte men jag borde börja läsa på till franskaprovet som vi har i morgon. Det är väl inte så jättemycket att lära sig, bara väldigt många ord! Gaaah!

Jag har lite tråkigt just nu, sitter här och lyssnar på Kent – Taxmannen. Har haft den på hjärnan aslänge! 8)
Nej men nu ska jag inte skriva mer, hörs senare!
BAAAAAAAAAAJ

Lady gaga

Har lyssnat Lady Gaga den senaste timmen nu. Hade helt glömt bort den här låten, älskar den! :D
Lady Gaga – Speechless

Skulle vilja se henne i globen nu i maj men vet inte om jag har råd, hehe...

Bilder


5 timmar buss var faktiskt inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara! :)



Vi sov i en gymnastiksal... 8)




Det var inte så hemskt att sova på madrass heller... Dock var det för kallt med bara en filt som täcke! haha!



Vi spelade i en kyrka på fredagen...=)



Sen spelade vi på norrmännens jubileums-fest... Eller vad det nu var, haha! 8)

And I'm back!

Plumkin is back from norge! Jag måste säga att det var en asrolig resa faktiskt! Även om den inte riktigt blev som planerat... Maten bestod av mackor, mackor och lite fler mackor, haha!

 Det va lite svårt att förstå norska också, i alla fall när de pratade snabbt och länge. Då fick man typ nicka och le, haha det passar nästan alltid! 8) 

Kommer nog några bilder senare! 

Bye

Theplump 

Hello and good by

I morgon åker jag till norge och kommer tillbaka sent på söndag så till dess får ni nöja er med Luggis inlägg (om det kommer några, hehe)! 8)

Under tiden kan ni få lyssna på ännu en låt som inte finns på spotify (!!!!!).

Down on you

Så störande när inte vissa låtar finns på spotify!

Dagens låt

Kent – Krossa allt

Summer

Fett soft sommarjobb oO Klick , nästan så man vill söka,haha! Man måste vara minst två stycken dock, haha. what do ya think?  8)
Fast om man vill tjäna pengar kanske det inte är det bästa, man kommer antagligen inte få ihops särksilt mycket då man får betala resa själv, hahaha! Väldigt onödigt men roligt! XD

Bill kaulitz vs Adam Lambert

Seriöst, vem säger att de inte är lika??

if i write this in english, it'll look cooler! 8)

wiee, Luggis is back 8D! Mina övertalningar har äntligen lyckats, moahaha!

Jag har lite tråkigt här, gör i princip ingenting, haha. Det betyder alltså att det inte finns något att skriva om vilket också är tråkigt för jag känner för att skriva...Men men, jag kommer antagligen skriva massor senare som vanligt, haha!

ThePlump

I'm back

Hej alla glada!

Luggis is in tha house:D Nej, men, hade lite tid innan jag ska iväg på ett *födelsedagskalas*. Det ska faktiskt bli väldigt roligt eftersom det hålls på lek och buslandet och jag har aldrig varit där:D Mina två paket ser dock ganska lika ut, hoppas jag inte blandar ihop dem:S Men men, fysikprovet idag är avklarat och det är endast 51 dagar kvar tills det är sommarlov, jag gillar:D Funderar på ifall jag ska baka lite kakor, är typ kaksugen, dessa kakor går fort att baka och de innehåller CHOKLAD:D:D:D
Men men, ska gå nu:)

Over and out

Luggis

Dålig disciplin

En halvtimme tog det från att jag kom hem till att jag gav upp pluggandet, wtf! Nu sitter jag här vid datorn och skriver på bloggen istället! Haha, aja. Jag ska fortsätta sen tror jag...8)

Ska snart åka dock. Ska iväg och spela fiol igen. Så kommer antagligen inte bli jättemycket bloggande...^^

Have a good day!

Bye

Trött

Har insett att man (eller i alla fall inte jag) orkar gå upp vid kvart över sex om man går och lägger sig vid ett. Måste börja ändra på mina vanor för jag har vart sjukt trött hela dagen! Haha!

Fuck, insåg just att vi har fysikprov på onsdag. Typiskt. Måste väl kanske börja läsa igenom lite idag då jag inte kommer va hemma så mycket i morgon...;/ Får se hur det går, haha!

Btw, kolla in den här filmen. Älskar låten! ;)